Політика конфіденційності

При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім'я, адреса електронної пошти, контактний телефон, адреса доставки товару і погоджується на використання зазначеної інформації, її обробку та зберігання Компанією «Cватті», а так само постачальниками і компаніями, які здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.

Не вважається порушенням зобов'язань розголошення зазначеної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.
Файли cookie – коли ви заходите на наш Сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Компанія «Сватті», як власник Сайту, також використовує файли cookie з метою реклами, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.

Інформація про відвідування – при доступі до нашого сайту через браузер, додаток або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.
Призначені для користувача повідомлення – коли ви відправляєте нам повідомлення (по електронній пошті або іншим способом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповіді на питання і подальшого вдосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При відправці або отриманні SMS ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв'язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв'язку з вами з питань нашої роботи може використовуватися Вашу електронну адресу електронної пошти і номер контактного телефону.

Сервіси Компанії «Сватті» на афілійованих сайтах – деякі пропоновані нами товари і послуги пов'язані з іншими сайтами. Особиста інформація, яку ви надаєте таким сайтам, може бути передана від них нам і навпаки для надання цих товарів і послуг. Ми обробляємо інформацію такого роду відповідно до даної політикою конфіденційності.
Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватися на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.

Інші сайти – дана політика конфіденційності відноситься тільки до Сайту https://swatti.com.ua/. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.
Розсилки та інформаційні повідомлення:
При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інших заходах Сайту.
Ви можете відписатися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки.

Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та / або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, зазначені вами при реєстрації або в своєму особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Крім цього, встановлена нами інформація може бути використана в наступних цілях:
Поставка, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого Сайту;
Розробка нових служб;

Захист прав, власності Компанії «Сватті» і наших користувачів.
Перед використанням інформації з іншою метою, ніж було заявлено при її зборі, ми попросимо у вас дозволу на таке використання. Компанія «Сватті» обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача. Можливості вибору: У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення про надання права Компанії «Сватті» на повне використання своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:
Переглядати і управляти особистою інформацією, що зберігається в його акаунті за допомогою Особистого кабінету.
Заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie або налаштувати оповіщення про ці дані. Просимо врахувати, що без файлів cookie деякі служби Компанії «Сватті» можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з діяльністю Компанії «Сватті», крім випадків, коли:
Користувач надав право Компанії «Сватті» на повне використання своїх персональних даних.
Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з «Сватті», з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки.

Для обробки третіми сторонами
Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам, відповідно до наших інструкцій, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки.

На вимогу законодавства
Компанія «Сватті» дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує зазначену інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, в рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайства, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав Компанії «Сватті». Якщо Компанія «Сватті» прийме рішення про реорганізацію або купівлі-продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо захист всіх персональних даних в рамках положення про конфіденційність, зазначених користувачами на Сайті. Компанія не несе відповідальності за достовірність інформації, зазначених Користувачем даних на Сайті і їхню відповідність документам про ідентифікацію особи. Захист інформації Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб убезпечити Компанію «Сватті» і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення зберігаються у нас даних. До цих заходів відносяться, зокрема:
використання SSL-шифрування в роботі наших служб;

постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи щодо забезпечення фізичної безпеки;
надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам Компанії «Сватті», яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від імені Компанії «Сватті». Невиконання цими особами договірних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності ведуть до санкцій, включаючи звільнення і кримінальне переслідування.
Доступ до особистої інформації та її оновлення

У вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті Компанії «Сватті». Якщо вони вказані невірно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не відповідає закону або не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках, отримавши прохання змінити персональні дані, ми можемо попросити користувача підтвердити свою особистість і інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, що вимагають великих технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також містять непотрібні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).
У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість внести в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не вимагає від нас незрівнянно більших зусиль.

У зв'язку з особливостями роботи ряду служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до тих пір, поки не буде остаточно видалено.
Дотримання вимог

Компанія «Сватті» дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.
Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача з приводу його претензій і вирішити питання або усунути проблему в найкоротші терміни.

Зміна даної політики конфіденційності Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватися. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх явно вираженої згоди. Всі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо ж зміни будуть значними, ми повідомимо вас по електронній пошті.
Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності діє для всього сайту https://swatti.com.ua/ (далі по тексту – Сайт).
У деяких випадках Компанія «Cватті» може публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів сайту.
Якщо у вас є які-небудь питання щодо політики конфіденційності – звертайтеся по сайту https://swatti.com.ua/
Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо

Нам можуть знадобитися дані наступних типів:

Made on
Tilda